Bevezető

Kedves Látogató,

Az Összefogás az Állatokért Alapítvány Kalocsa évek óta arra törekszik, hogy a várost és környéket megszabadítsa a kóbór kutyáktól, az elesett, bántalamzott állatoknak pedig segítséget nyújtson.

 

Ez az új weboldal segítséget nyújt rengeteg témában, irányt mutat az örökbe fogadás menetéről, etetésről, oltási programról, bepillantást nyerhetnek a menhely életébe, megismerhetik munkánk fontosságát, önkénteseinket, és azok írásait. Lehetőség van arra, hogy az adott témában kinyilvánítsák véleményüket, amit szívesen veszünk, de kérjük moderálják hozzászólásukat minden esetben, az obszcén hangvételű írásokat nem tesszük közzé!

Kérdéseiket, véleményeiket itt a weboldalon is elmondhatják, vagy a   kalo-vau@freemail.hu e-mail címen.  Kellemes böngészést kívánunk!

“Az állatok nagy, jogfosztott, néma többség, amely csak a mi segítségünkkel maradhat fenn.”

(Gerald Durell)

 

 

 

6 hozzászólás a(z) “Bevezető” bejegyzéshez

 1. Marosi Anna

  Sziasztok Marosi Anna vagyok a Dunapataj.vau-tól. Mi egy csapat gyerek vagyunk. Összesen 6-an vagyunk de nagy a lelkesedésünk . A 6 gyerek neve:Arnold Csaba Arnold Bence Arnold Balázs Szőke Hanna Hunyadi Ramóna és Én Marosi Anna. Szervezünk egy jótékonysági estet pénzt gyűjtünk.

  Válasz
  1. Összefogás az Állatokért Kalocsa

   Sziasztok,
   Örömmel vesszük, hogy Dunapatajon is vannak állatbarátok! Szívesen dolgozunk Veletek együtt, kérlek Benneteket írjatok egy a következő e-mail címre:
   info@kalo-vau.hu
   Szép napot!

   Válasz
 2. Hunyadi Ramóna

  Sziasztok mi is állat védők vagyunk 6 an vagyunk Dunapatajiak vagyunk és van állat védő cégünk ami sajnos még nem érvényes mert gyerekek vagyunk! Hunyadi Ramóna a nevem és nagyon sok állatot mentetünk meg! Vannak be osztott munkák irodás etető itató állat orvos állat hordozó stb.. És szeretnénk ha hozzánk járulnátok és vissza írnátok köszönöm!!

  Válasz
  1. Összefogás az Állatokért Kalocsa

   Sziasztok,
   Örömmel vesszük, hogy Dunapatajon is vannak állatbarátok! Szívesen dolgozunk Veletek együtt, kérlek Benneteket írjatok egy a következő e-mail címre:
   info@kalo-vau.hu
   Szép napot!

   Válasz
 3. Zakariás Balázs

  Sziasztok! Van adószáma az alapítványnak? Adóm 1%-át szívesen adnám. Egyes állatok élete többet ér egyes embereknél. Tudom, hogy jó helyre kerülne az 1%-om.

  Válasz
 4. Kelli

  Excellent web site. A lot of useful info here. I am sending it to a few pals ans adaiitondlly sharing in delicious. And of course, thank you in your sweat!

  Válasz

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>