Elhunyt Dr. Simon Emil

2015. január 26-án, 78 éves korában elhunÿt Dr. Simon Emil állatorvos. A közismert és köztiszteletben álló orvos élete utolsó napjáig dolgozott, halála megrázta családtagjait, barátait, ismerőseit.

Dr. Simon Emil Szegeden született 1937. március 2-án. A család 1948-ban költözött Kalocsára, és ő – az egyetemi éveket és egy rövid bölcskei tartkodást kivéve- soha nem hagyta el azt a várost, amelyet otthonaként szeretett. Több mint három évtizedik dolgozott a Kalocsai Állami Gazdaságban, végül a BAFAMI-tól vonult nyugállományba. Hivatását, az állatok gyógyítását azonban sohasem hagyta abba, magánpraxisában élete utolsó napjáig gyakorolta.

Kisgyermek kora óta szerette az állatokat, számára nem munka, valóban hivatás:élete legfőbb célja volt a gyógyításuk. A városban nagyon sokan ismerték és szerették, tudva, bármikor fordulhatnak hozzá. Állatorvosi munkája mellett szenvedélyes galambász volt, 25 éven át a Kalocsai Galambász Egyesület elnökeként képviselte a galambtenyésztés, fajtanemesítés, versenyeztetés ügyét.

Dr Simon Emilt mindenki egyenes, jószívű, segítőkész, nyitott embernek ismerte, szerette.

Nyugodjon békében Doktor Úr!

90277_77702

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>