2011

Önkéntes Munka

VÁRJUK ÖNKÉNTESEK
JELENTKEZÉSÉT BÁRMILYEN SEGÍTSÉGGEL!

Pl. a menhely takarítása, állatok etetése,  gondozása, sétáltatása, a menhely fejlesztése, karbantartása  (kennelek építése, kerítésfestés, kőműves-, lakatos-, és egyéb szakipari munka) szórólapozás, stb.

Megkérjük a menhelyre először kilátogató önkénteseket, hogy feltétlenül regisztrálják magukat előzetesen telefonon (30/72-72-745), így olyan időpontot tudunk megbeszélni, amikor régi önkénteseink kint vannak és tudnak időt szakítani a menhely és az állatok bemutatására. Szervezett segítőnapokat általában a hétvégeken tartunk, amikor egy kölcsönös bemutatkozás, rövid ismerkedés után mindenki eldönti, miben tud/szeretne a későbbiekben segíteni. Köszönjük!

 

Természetesen örömmel fogadjuk bármilyen építő jellegű ötleteiket, javaslataikat!  info@kalo-vau.hu

3 hozzászólás zu „Önkéntes munka“

 • Virág:

  Üdv. Szeretnék érdeklődni mikor lehetne kimenni a menhelyre segíteni? 6-7 ember jelezte eddig ,hogy szívesen segítene a nyár folyamán rendszeresen bármilyen feladatot elvégzünk.
  Előre is köszönöm a választ.

  Válasz
  • admin:

   Kedves Virág!
   Először is nagyon köszönjük a jelentkezésedet és elnézést, amiért ilyen sokára válaszolunk!!! A menhelyre először kilátogató önkénteseket arra kérjük, hogy feltétlenül regisztrálják magukat előzetesen telefonon (30/72-72-745), így olyan időpontot tudunk megbeszélni, amikor régi önkénteseink kint vannak és van idő a menhely és az állatok bemutatására. Ez általában szombat ill. vasárnap délután szokott összejönni, és akkor ott a helyszínen egy kölcsönös bemutatkozás, rövid ismerkedés után mindenki eldönti, miben tud/szeretne a segíteni. Pl. a menhely takarítása, állatok etetése, gondozása, sétáltatása, a menhely fejlesztése, karbantartása (kennelek építése, kerítésfestés, kőműves-, lakatos-, és egyéb szakipari munka) szórólapozás, adománygyűjtés, stb. Hálásan köszönünk minden segítséget! Várjuk jeletkezésedet! Üdvözlettel: a kalocsai állatvédők maroknyi ámde elszánt csoportja

   Válasz
 • admin:

  Szia Nikolett! A Misina állatmenhely nem mi vagyunk. Nem tudom, hogy hol laksz, a mi menhelyünk Kalocsán található. Nálunk is vannak hasonló korú önkéntesek, ők szokták sétáltani a kutyusokat. Szerintem bármelyik menhelyen szívesen fogadnak egy ilyen lelkes kis segítőt, mint Te vagy! :-) Puszilunk!

  Válasz

  Felhívás!

  Szeretnénk felhívni a lakosok figyelmét, hogy a párzási időszakban az utcákon csatangoló állatok nagy része nem kóbor, hanem a házaktól, a gazdájuktól „udvarolni”  elszökött kutya. Ha tehát csapatokban vonuló kutyákkal találkoznak, ne ijedjenek meg, ne tegyenek semmit, egyszerűen kerüljék ki őket!

  Kérjük legyenek türelemmel ezekben a napokban!

  Köszönjük!

  KÖZLEMÉNY TÁMOGATÓJEGY KIBOCSÁTÁSÁRÓL

  A hivatalos közlemény A4-es és A3-as formátumban is megnyitható, letölthető, kinyomtatható innen:

               Közlemény A4         Közlemény A3                    

  Terveink szerint  az év folyamán a  különböző városi rendezvényeken jelen lesznek a megbízólevéllel rendelkező önkénteseink, akiktől a támogatójegy megvásárolható.  Az Alapítvány I/2011. sz. határozata: A támogatójegy szabályzata

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>