Kalo-vau
Összefogás az Állatokért Közhasznú Alapítvány

Gazdira várunk

Jelenleg is vannak gazdira váró kutyusaink. Ha valaki szeretne örökbefogadni egy hűséges négylábút, nézze meg őket, valamelyik biztosan megnyeri a tetszését.

Amíg van egy kutyád, van egy barátod!

 F O N T O S

A weblapon szereplő, gazdit kereső állatok neve általában kitalált név, a korra és fajtára vonatkozó leírások, adatok tájékoztató jellegűek, kivéve azok, akiket a gazdájuk adott be a menhelyre és közölte adatait.

Tekintettel arra, hogy a bekerült állatok gyakran cserélődnek, a gazdát kereső állatok listája nem mindig teljes. Az elveszett állatokat keresők és állatot örökbe fogadni szándékozó állatbarátok feltétlenül látogassanak el személyesen is a telepre.

Az örökbefogadás fontos feltételei:

- a szerencsés kutyus kiválasztása után az elvitele KIZÁRÓLAG személyesen történhet, természetesen az örökbefogadási szerződés kitöltésével (itt  elolvasható: Örökbeadási szerződés)

- az örökbefogadás kötelező díja: 1 db veszettség oltás ára (esetlegesen az ivartalanítási költség bizonyos hányada)

- az örökbefogadott állatot az alapítványunk “szúrópróbaszerűen” ellenőrzi, nem megfelelő tartási körülmények esetén az állat elkobzásra kerülhet

A  fotók feltöltése folyamatos, igyekszünk sűrűn frissíteni!

TOVÁBBI FOTÓK a Facebook-on:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001972087577&sk=photos#!/media/set/?set=a.122907144451688.24909.100001972087577&type=3